Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Espressor Automat Barista TS Smart Melitta®

Espressor Automat Barista TS Smart Melitta®

Cadou

Cafea Melitta®, 1kg*
1 x Cafea Melitta®, 1kg*
Valoare cadou:
49,99 lei
4.299,99lei
5.799,99lei
-1.500lei
1 2 3 4 5
(6)
• Se va livra aproximativ in 16.12.2020
• transport 29,99 lei
• Prețul include TVA și ecoTAX - 1,04 lei • cod produs F850-101
Precomanda

Cumpara in 12 Rate fara dobanda: 358,33lei/luna

• 21 specialități de cafea
• 8 profiluri memorate
• selectare automată boabe de cafea
•  2 compartimente boabe diferite
• *imaginea pungii de cafea cadou este ilustrativă, sortimentul poate fi diferit

Retete Compară cu alte produse Vezi specificatiile

Aspect general

Alege calitatea germană

Melitta investește în inovație și impresionează prin calitatea materialelor folosite, a tehnologiei și sistemelor speciale integrate în fiecare produs, dar și prin atenția și grija pe care o poartă pentru clienții săi.

Espressoarele automate Melitta au un design compact, sunt foarte ușor de utilizat și de întreținut și, în plus, sunt prevăzute cu sistem de râșnire din oțel inoxidabil premium, cu o formă conică, special concepută pentru a reduce zgomotul în timpul râșnirii boabelor. 

Orice specialitate de cafea, pregătită cu telefonul mobil!

Espressorul automat Barista TS Smart este extrem de inteligent și de avansat. Prin aplicația Melitta Connect, ce poate fi instalată pe telefonul mobil, poți pregăti cafeaua preferată, dar și seta multe alte funcții direct de pe smartphone! Tot ce trebuie să faci este să pornești espressorul și să pregătești cafeaua din aplicația mobilă, de oriunde te afli. Ai la dispoziție până la 21 de tipuri de cafea, pe care le poți selecta cu o simplă atingere. Mai mult, poți configura setările aparatului și salva/configura preferințele personale pentru cafeaua preferată sau îți poți crea propriile specialități de cafea!

Astfel, tu vei alege ordinea în care adaugi cantitatea de cafea, laptele spumat, dar și cantitatea de apă caldă!

21 de specialități de cafea cu un singur espressor!

Datorită controlului inteligent, poți pregăti specialitățile clasice de cafea precum espresso, espresso cremos, cappuccino si latte macchiato cu o simplă atingere, din meniul espressorului sau de pe telefonul mobil, dar și prepara propriile rețete de cafea, selectând nivelul de intensitate a cafelei, cantitatea de apă, dar și cantitatea de spumă de lapte.

Cele 21 de specialități de cafea sunt: espresso, ristretto, lungo, espresso doppio, ristretto doppio, café crème, café crème doppio, americano, americano extra shot, long black, red eye, black eye, dead eye, cappuccino, espresso macchiato, caffè latte, café au lait, flat white, latte macchiato (1 shot espresso), latte macchiato (2 shot-uri espresso), latte macchiato (3 shot-uri espresso).


Recipient de boabe cu 2 compartimente și selectare AUTOMATĂ

Sistemul de ultimă generație de selectare automată a boabelor de cafea, Automatic Bean Select alege automat tipul corect de boabe pentru cafeaua preferată. În funcție de preferințe, poți modifica alegerea automată a unuia din cele două compartimente de boabe de cafea, atingând panoul de control sau modificând setările din meniu. Monitorizarea activă a boabelor de cafea te notifică atunci când râșnița este goală și trebuie să mai adaugi boabe de cafea. 

Sistemul de râșnire îți permite să alegi unul dintre cele 5 niveluri de granulație, pentru ca tu să te bucuri de o cană de cafea realizată exact pe gustul tău! Dacă dorești să experimentezi diferite rețete, espressorul Barista TS Smart are și un compartiment mic pentru cafea deja râșnită.

Funcția IntenseAroma 

Funcția IntenseAroma poate fi selectată în locul procesului standard infuzare a cafelei. Rezultatul? Obții o cafea cu o  aromă deosebită și intensă - fără să schimbi cantitatea de cafea sau apă pe care o utilizezi. În plus, această funcție poate fi folosită pentru toate specialitățile de cafea pe care le vei pregăti! Sigiliul Aromasafe de pe recipientul boabelor de cafea indică faptul că aroma boabelor de cafea este foarte bine conservată!

Cel mai bun sistem Aroma Plus

Pentru ca tu să obții aroma perfectă cu fiecare cană de cafea, espressorul automat Bartista TS Smart este prevăzut cu 2 sisteme individuale inteligente: 

- Sistemul Bean to Cup: este selectată doar cantitatea necesară de boabe de cafea pentru a fi măcinată imediat. 

- Sistemul de golire automată: râșnița se golește de fiecare dată pentru a te asigura că fiecare cană de cafea este făcută din boabe de cafea proaspăt râșnite și a evita prepararea cafelei cu reziduuri de cafea măcinată și implicit, afecta aroma.

Funcție de memorare a setărilor preferate de cafea: 8  setări pentru 8 profiluri diferite!

Nu vrei să selectezi preferințele de fiecare dată când faci o cafea? Nicio problemă! Cu funcția de memorare poți programa și salva setările favorite. Barista TS Smart poate salva până la 8 profiluri diferite.

Astfel, dacă membrii familiei tale preferă un alt tip de cafea, își pot personaliza cafeaua de dinainte. Cu o simplă atingere, savurezi cafeaua ta preferată!

Acreditat Quiet Mark! Pregătești cafea fără zgomot

Trebuie să întrerupi o conversație interesantă în bucătărie doar pentru pregătești un cappuccino? Vecinii tăi sunt furioși când râșnești boabele de cafea dis-de-dimineață? Datorită sistemului de râșnire silențios, realizat dintr-un oțel special, pregătești cafeaua preferată rapid și în liniște! Barista TS Smart este unul dintre primele espressoare de cafea complet automate din lume care a primit acreditarea Quiet Mark. 

Ușor de curățat

Espressorul tău îți semnalează când trebuie curățat sau decalcifiat, printr-o notificare afișată pe display și te va ghida prin fiecare etapă a programului de autocurățare. Mai mult, sistemul de autocurățare Easy Steam Cleaning igienizează cu ușurință espressorul folosind aburi și apă fierbinte. Sistemul de spumare detașabil este foarte simplu de curățat, iar recipientul de lapte poate fi folosit inclusiv în mașina de spălat vase!


 Pregătești cafea de pe mobil

Pregătești cafea de pe mobil

Prin aplicația Melitta Connect, ce poate fi instalată pe telefonul mobil, poți pregăti cafeaua preferată, dar și seta multe alte funcții direct de pe smartphone! Tot ce trebuie să faci este să pornești espressorul tău inteligent Barista TS Smart, să pornești conexiunea Bluetooth și să pregătești cafeaua oriunde te-ai afla!

Aplicația Melitta Connect

Aplicația Melitta Connect

Aplicația Melitta Connect este disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS și și prin conexiunea Bluetooth activă, pregătești cafeaua direct de pe smartphone! Ai la alegere dintre 21 de tipuri de cafea presetate și în plus, poți crea propriile specialități de cafea! Prin aplicație poți salva până la 8 profiluri de cafea, pentru tine și pentru familia ta, dar și configura setările espressorului tău Barista TS Smart. De asemenea, din aplicație poți accesa cu ușurință instrucțiunile de utilizare. 

Cafea din boabe diferite!

Cafea din boabe diferite!

Dorești să pregătești ușor cafea, din cele mai bune boabe? Cu Barista TS Smart totul este posibil.  Recipientul de boabe de cafea are 2 compartimente, unul pentru specialitățile pe bază de espresso (espresso, cappuccino, cafe latte),  respectiv unul pentru cafe crema. Datorită funcției automate de selectare a boabelor de cafea din cele două compartimente, vei savura mereu o cafea din boabele perfecte!

2 specialități simultan

2 specialități simultan

Sistemul unic Barista TS Smart îți permite să pregătești simultan, tipuri diferite de cafea, cu sau fără lapte. În plus,  Barista TS Smart dispune și de un sistem de picurare reglabil până la 140 de mm, pentru ca orice tip de cană sau pahar să încapă perfect. 

Recipient lapte generos

Recipient lapte generos

Pentru a savura gustul bun al cafelei cu lapte, adaugă laptele răcit în recipientul de lapte cu o capacitate generoasă de un litru și conectează furtunul colector. Apoi, cu o simplă atingere, de pe mobil sau din panoul de control pregătești cappuccino, latte, spumă de lapte sau propria rețetă de cafea cu lapte! 

Puternic, dar silențios

Puternic, dar silențios

Dacă până acum espressoarele automate de cafea ultra performante erau zgomotoase, datorită sistemului de râșnire silențios, realizat dintr-un oțel special, cu Barista TS Smart pregătești cafeaua preferată rapid și în liniște! Espressorul Barista TS Smart este unul dintre puținele espressoare de cafea complet automate din lume care a primit acreditarea Quiet Mark. 

Specificații tehnice complete

Functii Control inteligent prin aplicatie;5 trepte de setare a intensitatii cafelei; functie de pre-paparare; reglare automata a cantitatii de cafea macinata
Presiune 15 bari
Recipient lapte Recipient din plastic pentru lapte 1L
Capacitate 1.8L
Temperatura de preparare programabilă (° C) 87°C/ 90°C/ 93°C
Cantitate de referință (cani / zi): 10-15
Cantitate programabilă de apă pentru cafea 25-220ml
Dispozitiv reglabil pe înălțime 140mm
Caserola da
Mod de economisire a energiei da
Nivele de intensitate 5
Sistem memorare Functie de MyCoffee Memory cu 8 tipuri de profil
Dimensiuni 372 x 259 x 467mm
Greutate (g) 10.4kg
Alte functii 2 specialități de cafea în același timp; capacitate pentru boabe cafea 270g (2x135g)
Garantie 2 ani
Review-uri (6) pentru Espressor Automat Barista TS Smart Melitta®
Oancea Mihai Cristian, 13.11.2020
1 2 3 4 5
Superb espressor. Merita 10 stele.
adauga un raspuns
Oancea Mihai Cristian, 12.11.2020
1 2 3 4 5
Excelent. Foarte bun. Merita 5 stele.
adauga un raspuns
Oancea Mihai Cristian, 12.11.2020
1 2 3 4 5
Foarte bun.
adauga un raspuns
Catalin Mihai, 25.06.2020
1 2 3 4 5
Un espressor automat foarte smart. Aplicatia mi-am instalat-o pe smartphone-ul meu Iphone si in primele doua saptamani am testat fiecare specialitate de cafea din cele 21 disponibile. Am folosit cafea tot Melitta. Espresso-ul a iesit foarte cremos si intens, latte-ul are o consistenta foarte bogata, laptele se spumeaza foarte bine; la capuccino ar fi trebui sa ii setez intensitatea de cafea un pi mai ridicata dar pentru o prima reteta a fost ok. Un espressor perfect pentru acasa!
adauga un raspuns
Claudia Moise, 27.05.2020
1 2 3 4 5
Soțul meu este pasionat de tehnologie și amândoi suntem băutori de cafea. Avem chiar și un bec smart cu aprindere de pe mobil, așa că acest espressor a trebuit să ajungă la noi acasă.. Practic, dacă îl pornești și pleci din cameră, poți seta cafeaua din aplicație și când te întorci e deja gata pregătită. Să nu mai spun că sunt 21 de tipuri de cafea sau că poți inventa și rețete. Iar dacă nu folosești mobilul, ai ecranul tactil, deci tot e smart. Ce am remarcat este că râșnița nu este zgomotoasă și îmi place că poți pune 2 tipuri de boabe mai prăjite sau nu de cafea și că espressorul alege automat tipul potrivit pentru cafea. Chiar recomand. CLAR este o investiție, dar pe termen lung!
adauga un raspuns
Andra Radu, 27.05.2020
1 2 3 4 5
Am asteptat cu nerabdare sa apara si acest model in Romania. Mi-a ajuns ieri si sunt tare incantata! Pot prepara cafeaua direct de pe telefon, o pot personaliza in multe feluri si calitatea este exceptionala. Ce imi place cel mai mult este compartimentul dublu de boabe, practic pui doua tipuri de cafea si el alege singur ce cafea e mai potrivita pentru specialitatea aleasa de tine. Il recomand cu drag!
adauga un raspuns
Espressor Automat Barista TS Smart Melitta®
Espressor Automat Barista TS Smart Melitta®