Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă negresă cu rom și cafea preparată la Espressorul Automat Avanza by Laura's Sweets

Rețetă negresă cu rom și cafea preparată la Espressorul Automat Avanza by Lauras Sweets
Rețetă negresă cu rom și cafea preparată la Espressorul Automat Avanza by Lauras Sweets Rețetă negresă cu rom și cafea preparată la Espressorul Automat Avanza by Lauras Sweets Rețetă negresă cu rom și cafea preparată la Espressorul Automat Avanza by Lauras Sweets Rețetă negresă cu rom și cafea preparată la Espressorul Automat Avanza by Lauras Sweets

Porții

16

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

40m

Temperatură

keep warm

Calorii

-

Ingrediente

• 100 g unt
• 100 g ciocolată neagră
• 2 ouă
• Un praf sare
• 80 g zahăr brut
• 70 ml cafea tare
• 20 ml rom (eu am folosit alcool rom)
• 30 ml lapte
• 120 g făina de grâu
• 1 vârf cuțit bicarbonat sodiu
• 1 lg cacao neagră

Descriere

Delicioasă, moale, aromată, dulce... perfectă! Rețeta de negresă cu rom și cafea pregătită de Laura's Sweets îți va schimba ziua! Dacă îți place textura pufoasă a negresei, aroma autentică de espresso și glazura de ciocolată, atunci urmărește pașii de mai jos:

Mod de preparare

  • Într-un vas, spumează untul moale, cu un praf de sare și zaharul brut
  • Încorporează câte un ou, mixând bine după fiecare
  • Separat, topește ciocolata împreună cu laptele și cafeaua
  • Omogenizează și lasă puțin la temperat
  • În compoziția de unt și ouă, adaugă ciocolata topită, mixând bine
  • Adaugă făina cernută cu cacaua și bicarbonatul de sodiu și omogenizează
  • Toarnă compoziția într-o formă de copt deja unsă cu unt și tapetată cu zahăr
  • Se coace la 170 grade C timp de 40- 50 min
  • După coacere, scoate și lasă la temperat
  • Topește ciocolata împreună cu cafeaua pregătită cu o simplă apăsare de buton la espressorul automat Avanza, Melitta
  • Porționează în cuburi nregresa și glazurează cu ciocolata topită
  • Este incredibil de pufoasă și aromată
  • Notă: pentru amatorii gustul extra dulce, folosește ciocolată cu lapte!
Poftă bună!