Rețetă ciocolată cu cafea preparată la espressorul automat Avanza by Laura's Sweets

Porții
1
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 150 gr.unt de cacao |
• 1 praf sare (sarea intensifica aroma ciocolatei) |
• 5 lg sirop de agave sau 3 lg zahar (după gust) |
• 50 gr.cacao neagra |
• 30 ml espresso |
• 10 ml rom/ amaretto, etc |
Descriere
Laura's Sweets ne îndulcește cu o rețetă simplă, dar delicioasă de ciocolată cu cafea preparată la espressorul automat Avanza, Melitta.
Mod de preparare
- Untul de cacao se topește
- Într-un vas, se cerne cacaoa
- Se adaugă un praf de sare
- Se adaugă siropul de agave și cafeaua preparată la espressorul automat Avanza Melitta
- Se omogenizează
- Apoi se adaugă untul de cacao topit
- Se amesteca foarte bine
- Apoi se toarnă în forme din silicon
- Se lasă la temperatura camerei minimum o oră
- Se transferă la rece
Preparat cu
-1.000lei